Als je gaat trouwen, wil je er natuurlijk stralend uit zien. Het is daarom belangrijk dat je de tijd gaat nemen om alles voor te bereiden. Maar het kopen van de trouwjurk moet toch wel op tijd gedaan worden. Stel je voor dat er nog iets moet worden aangepast, dan wil je graag dat het op tijd klaar is. Je wil zorgeloos van deze mooie dag genieten en dit kan. Ga daarom een trouwjurk kopen met onderstaande tips en dan kun jij een mooie trouwjurk kopen waar je van gaat genieten!

Klik hier om een pasafspraak in te boeken.

“Tips bij het kopen van een trouwjurk.”

Bij het kopen van een trouwjurk zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten. Veel dingen lijken vanzelfsprekend, maar wanneer je druk bezig bent met de voorbereidingen van deze speciale dag, is het fijn om alles nog even op een rijtje te zetten. Je kunt daarom gebruik maken van onze tips.

 

  • Leg de focus niet op een bruidsjurk. Er zijn tienduizenden trouwjurken waar je uit kunt kiezen. Maar wat is nu de jurk voor jou? Je hebt een bepaalde jurk gezien op internet, je print de foto uit en je weet het zeker. Deze jurk wil je en geen andere. Veel bruiden zullen dit herkennen, maar de tip is leg de focus niet op een trouwjurk. Natuurlijk is het goed dat je je smaak al kent en je moet de jurk die je gekozen hebt ook zeker gaan passen, maar ga ook verder met het zoeken naar andere jurken.

 

  • Laat je ook altijd adviseren in een bruidsmodezaak. De verkoopsters hebben er als het goed is veel verstand van en zij kunnen dan bekijken welke jurken er goed bij je passen. Je kunt zelf een aantal jurken uitkiezen die je wilt passen, maar laat ook de verkoopster een aantal jurken kiezen, zij weten vaak goed wat er bij jouw figuur en je huidtinten past.

 

  • Een bruidsjurk moet je altijd passen. Soms denk je die is mooi, en die gaat het worden, maar het is altijd verstandig om de jurk te passen. Het kan altijd voorkomen dat de jurk niet goed past, dat er iets versteld moet worden. Het is je droomdag waar je nu een trouwjurk voor gaat kopen, hij moet goed zitten. Neem daarom de tijd om er eentje uit te kiezen en wanneer het nodig is, laat hem verstellen zodat je er niet op de dag zelf achter komt dat hij niet goed zit.

 
Bekijk alvast een greep uit onze trouwjurken collectie.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar: info@sarasbridal.nl

Adres:  IJburglaan 1487, 1087 KM  Amsterdam (klik hier voor een routeplanning)