De trouwjurk van jouw dromen hangt bij ons in de winkel!

Al van jongs af aan droomt elk meisje van een prachtige trouwjurk om op die ene dag van haar bruiloft te schitteren. Daar waar het in de jonge jaren nog een droom in de verre toekomst, komt er natuurlijk ooit het moment dat het zo ver is. Er volgt een verloving en dan moet je als bruidje heel wat gaan organiseren om de bruiloft tot een prachtig evenement te brengen.

Een van het eerste wat je moet gaan regelen is o.a. je trouwjurk. En daar komen wij als bekende trouwjurkshop om de hoek kijken. Het begint allemaal op onze site. Bijvoorbeeld via google kun je ons ook heel goed vinden. Eenmaal op onze site kun je verder kennis met ons maken. Onder het kopje collectie kun je kijken naar een grote aanbod van trouwjurken uit onze totale voorraad. Wij hebben zoveel verschillende stijlen en modellen dat jouwtrouwjurk er gegarandeerd tussen zit. Via onze site kun je meteen een pasafspraak maken om bij ons in de zaak gezellig en in een relaxte sfeer trouwjurken kunt passen.

Snel zoeken naar jouw trouwjurk op onze site, klik dan hier.

Ben je toch opzoek naar een eigenzinnige trouwjurk, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk jouw wensen of aanpassingen verwerken in het ontwerp van de voor jouw op maat gemaakte trouwjurk.

“Jouw trouwjurk kun je bij ons zowel op maat bestellen als voordelig huren.”

Wij hebben een zeer grote collectie trouwjurken op voorraad. Dit maakt het voor jou als bruidje mogelijk om eindeloos te zoeken naar de trouwjurk die bij jou past. Vervolgens kun je jouw trouwjurk op maat laten maken, direct uit voorraad kopen of voordelig huren.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar: info@sarasbridal.nl

Adres:  IJburglaan 1487, 1087 KM  Amsterdam (Klik hier voor een routeplanning)