Uitgebreide collectie bruidsaccessoires.

Bij iedere bruiloft hoort een bruidsjurk en bij iedere bruidsjurk horen bruidsaccessoires. En behalve voor de nieuwste mode op het gebied van bruidsjurken kunnen wij jou helpen aan al jouw gewenste bruidsaccessoires.

Wij bieden een zeer ruime keuze aan bruidsaccessoires.

Nadat je geslaagd bent voor je trouwjurk zal je uiteraard ook op zoek moeten gaan naar geschikte bruidsaccessoires. Zoek dan niet verder, want bij Sara’s Bridal ben je dan aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen maar terecht voor je bruidsjurk, maar ook voor bijvoorbeeld je bruidsschoenen, bruidssieraden, bruidslingerie, sluier, hoepel, tiara en nog veel meer bruidsaccessoires! Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor jou als bruidje om te stralen op je bruiloft. En dan is het natuurlijk heel belangrijk dat je de juiste bruidskleding aan hebt. Je kunt bij ons in de zaak kiezen uit heel veel bruidsaccessoires terwijl je jouw bruidsjurk al aan hebt. Uiteraard zullen wij jou hierbij uitgebreid begeleiden. Hierdoor weet je zeker dat je bij jouw bruidsjurk de juiste combinatie van bruidsaccessoires kiest.

” Kom snel bij ons langs voor de bruidsaccessoires die bij jou passen “

Als bruidsmode winkel zitten wij al ruim 17 jaar in het vak. Zodoende hebben wij vele bruidjes in de loop der jaren mogen blij maken met de bruidsjurk en bruidsaccessoires van hun dromen. Wij stellen het dan ook iedere keer weer op prijs als een bruidje ons na haar bruiloft foto’s toestuurt van haar trouwdag. Het is dan iedere keer weer een eer om te zien hoe de bruid straalt en hoe wij haar hebben mogen helpen de juiste combinatie trouwjurk en bruidsaccessoires samen te stellen.

Heb je jouw bruidsjurk bij ons gehuurd? geen probleem, bij ons kun je namelijk ook de bijpassende bruidsaccessoires huren.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar: info@sarasbridal.nl

Adres: IJburglaan 1487, 1087 KM Amsterdam (Klik hier voor een routeplanning)