BRUIDSJURK KOPEN, WELKE MODELLEN?

Als het over de trouwjurk gaat, dan vraag je je misschien wel eens af welke modellen je graag wil. Er zijn verschillende opties en wat vind jij nu mooi? Je wil graag je sterke punten accentueren en je minder sterke punten wil je wegwerken zodat niemand ze kan zien. Dit kun je doen door een goede bruidsjurk te kiezen voor jouw figuur. Er zijn verschillende modellen. Misschien heb jij het figuur waarbij je schouders en heupen verticaal gezien op dezelfde lijn liggen. Dan heb je vaak ook smalle en platte billen en kleine borsten. Dunne benen horen hier ook bij. Officieel is dan het verschil tussen de taille en de heupen maximaal 23 cm. Als je dit figuur hebt dan kun je een jurk kiezen met veel volume.

Je kunt denken aan de A-lijn, een prinsessenjurk of een babydoll. Als je deze modellen mooi vindt, dan zie je dat de onderrok net iets boven de taille begint en dat deze wijdt uitloopt. Je kunt ook een petticoat kiezen want ook deze geeft extra volume. De borsten kun je groter laten lijken door te kiezen voor een halter of een V-hals.

Kijk meteen voor meer inspiratie.

” Welke trouwjurk stijl past het best bij jou?”

Wanneer je bovenlichaam smaller is dan je onderlichaam, heb je vaak smalle schouders, kleine borsten, een slanke taille en je hebt brede heupen en ook vollere billen en borsten. Je kunt hierbij het accent bij de trouwjurk meer op je bovenlichaam richten. Er kan gekozen worden voor een strapless jurk of voor een jurk met een lang lijfje. Je kunt ook een wijde rok nemen met veel volume want dat zorgt er ook voor dat iedereen naar je strakke lichaam kijkt in plaats van naar je vollere kant. Heb je brede schouders, grotere borsten en een vollere buik? Dan kun je een jurk kiezen die je onderlichaam accentueert.

Ben je meer atletisch qua bouw? Je wil dan vaak je bredere schouders verbergen en dit kan met een halterjurk. Daarmee worden je schouders als het ware gebroken. Er kan ook een wijde rok worden gekozen die vanaf je taille begint. De taille kun je dan extra benadrukken door een strik te dragen. Heb je volle borsten, een smalle taille en vrouwelijke heupen? Dan kun je kiezen voor een lang lijfje een korset of een nauwsluitende jurk. Het gaat een speciale dag worden voor jou en daarom is het belangrijk dat je een jurk hebt die goed past!

Neem een kijkje in onze verschillende stijlen bruidsjurken.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar: info@sarasbridal.nl

Adres: IJburglaan 1487, 1087 KM Amsterdam (Klik hier voor een routeplanning)