Grootste collectie bruidsjurken.

In de bruidsmode branche kunnen wij u met trots melden dat wij een van de grootste collectie bruidsjurken hebben.

Als u er voor kiest om bij Sara’s Bridal uw trouwjurk uit te zoeken dan bent u er van verzekerd dat u kunt shoppen uit een zeer grote collectie bruidsjurken. Onze collega’s helpen u graag.

Wij zijn continu bezig om onze collectie uit te breiden met de laatste mode op bruidsjurken gebied. U kunt bij ons 5 dagen per week terecht om te zoeken naar een trouwjurk die het best bij jou past. Met onze professionele begeleiding bent u bij ons verzekerd van slagen. Onze bruidsjurken hangen netjes op volgorde van maat en stijl in de rekken, zodat het voor u overzichtelijk en prettig shoppen is. Uit de grote collectie bruidsjurken op onze site kunt u zich alvast, voor dat u in de zaak komt passen, oriënteren op de stijl die het best bij u past. Daarna bent u van harte welkom in onze bruidsmode winkel op het adres; IJburglaan 1487  1087 KM Amsterdam

Voor de uitgebreide collectie bruidsjurken op onze site, klik hier.

De bruidsjurkenspecialist van o.a. Amsterdam, Den Haag, Rotterdam

Vele bruidjes zijn u voor geweest met het kopen of huren van hun droom trouwjurk uit onze aanbod van bruidsjurken. Bij ons staat u als bruid centraal. Daarom besteden wij bij Sara’s Bridal enorm veel aandacht aan iedere bruidje en begeleiden u dan ook van begin tot eind bij het kiezen van uw trouwjurk uit onze collectie bruidsjurken.

Onze bruidsjurken worden altijd op maat afgeleverd.

Of u uw trouwjurk nou bij ons huur of koopt, wij zorgen er altijd voor dat onze bruidsjurken op maat en schoon worden afgeleverd. Op de dag van uw bruiloft moet u immers stralen.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar: info@sarasbridal.nl

Adres: IJburglaan 1487, 1087 KM Amsterdam (Klik hier voor een routeplanning)