Sara’s Bridal maakt uw dromen waar!

Jouw droom bruidsjurk vinden kan een hele uitdaging zijn, maar wij maken het je een stuk makkelijker!
Met een winkelruimte van bijna 300 vierkante meter, 4 paskamers en meer dan 300 bruidsjurken op voorraad bieden wij namelijk de grootste huur en koop collectie aan van Nederland.

Sara’s Bridal bestaat inmiddels ruim 17 jaar en in de loop van deze jaren hebben vele, vele bruidjes mogen verblijden met hun droom trouwjurk. Door onze jaren lange ervaringen weten wij dat het voor een bruid belangrijk is om zich zelf op haar gemak te voelen tijdens de zoektocht naar de ideale bruidsjurk.
Gastvriendelijkheid, 1 op 1 begeleiding door onze ervaren stylistes, grote aanbod van stijlen en een ongekende service zorgen ervoor dat wij al die jaren met vlag en wimpel uitspringen in onze branche. Kortom, de trouwjurk waar jij altijd al van droomde hangt bij ons in de rekken!

Wij laten de trouwjurken op bestelling maken in een professioneel bruidsatelier.
Doordat de jurken met de hand worden gemaakt, kan het bruidsatelier de jurk eventueel naar uw eigen smaak aanpassen. Voor de final fit hebben wij in-house coupeuses die jouw bruidsjurk perfect op maat kunnen afwerken.

Mocht u een eigen plaatje van uw droom trouwjurk hebben, stuur deze dan even op en wij zullen u een prijsopgave sturen.
Ook voor bruidsmeisjes, accessoires en verhuur van originele haute couture trouwjurken zit u bij Sara’s Bridal helemaal goed.

Bij ons vindt u schitterende trouwjurken, voor schitterende prijzen. Kijk voor al onze trouwjurken op sarasbridal.nl/trouwjurken. Ook voor bruidsmeisjes, accessoires en verhuur van originele haute couture trouwjurken zit u bij Sara’s Bridal helemaal goed.

Maak gelijk een pasafspraak en kom vrijblijvend trouwjurken bij ons in de bruidswinkel passen: