ORIGINELE MAGGIE SOTTERO BRUIDSJURKEN TE KOOP BIJ SARA’S BRIDAL.

 

Bij Sara’s Bridal kun je terecht voor heel veel topmerken op het gebied van trouwjurken. Wij zijn een officiële dealer van o.a. het merk Maggie Sottero.

Naast andere bekende merken bieden wij ook met trots het merk Maggie Sottero.

Bruidsjurken zijn er in vele stijlen en designs. Gelukkig zijn er dan ook vele merken die iedere seizoen weer prachtige collecties presenteren. Eén van de bekendste merk trouwjurken is ongetwijfeld Maggie Sottero. Als je op google afbeeldingen kijkt dan zal je versteld staan van alle prachtige jurken die zij hebben ontworpen. Ook op onze website www.sarasbridal.nl kun je alvast onder het kopje ‘Maggie Sottero’ kijken naar een greep uit de prachtige collectie van 2017. Maggie Sottero brengt jaarlijks honderden nieuwe prachtige trouwjurk designs uit. Wij hebben een eigen collectie samengesteld van de mooiste modellen Maggie Sottero bruidsjurken om al onze bruidjes tegemoet te kunnen komen. In diverse stijlen zoeken wij de mooiste modellen uit en voegen deze toe aan onze collectie en dat een paar keer per jaar zodat onze bruidjes kunnen kiezen uit de laatste en nieuwste modellen. Van Maggie Sottero trouwjurken kun je er altijd vanuit gaan dat de kwaliteit van het stof en de bewerking altijd het beste van het beste is en dat zie je ook aan de jurken terug.

Om snel de collectie van Maggie Sottero op onze website te bewonderen, klik dan hier.

Eén maal op onze site zal je versteld staan van hoe groot en mooi onze aanbod van trouwjaponnen is. In deze collectie vind je heel veel mooie trouwjurken van het merk Maggie Sottero. Wij doen onze uiterste best om onze aanbod van trouwjurken zo actueel mogelijk te houden. We zorgen er altijd voor dat onze aanbod voorziet in verschillende stijlen en modellen. Immers heeft ieder bruid zo weer haar eigen smaak. Wereldwijd is het merk Maggie Sottero pionier op het gebied van elegante bruidsjurken. Dat is dan ook de reden dat wij met trots kunnen zeggen dat wij het merk Maggie Sottero in onze collectie hebben opgenomen. Onze verkoop stylistes zijn zeer ervaren en kunnen je heel goed adviseren bij het vinden van de Maggie Sottero trouwjurk die het best bij jou past.

” Wij zijn dealer van het merk Maggie Sottero “

Vanaf € 1.050,- kun je bij ons al een originele Maggie Sottero kopen. De gemiddelde levertijd na bestelling is ongeveer 4 tot 6 maanden, maar het kan ook zijn dat wij jouw trouwjurkmodel al in de juiste maat op voorraad hebben. Mocht jouw trouwjurk enige vermaak nodig hebben, dan gebeurt dat in onze eigen in-house atelier door een van onze bekwame en ervaren bruidscoupeuses. Dit is uiteraard wel zo makkelijk aangezien je als ‘drukke’ bruidje hierdoor veel tijd bespaart.

Klik hier voor onze collectie bruidsjurken van het merk Maggie Sottero.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar: info@sarasbridal.nl

Adres: IJburglaan 1487, 1087 KM Amsterdam (Klik hier voor een routeplanning)