TROUWJURK KOPEN OF HUREN?

Als het over trouwjurken gaat zijn er twee opties, je kunt of een trouwjurk kopen of je kunt een trouwjurk huren. Welke keuze je gaat maken zal afhankelijk zijn van je eigen wensen. Het ligt ook aan het budget dat je te besteden hebt en hoe belangrijk jij je trouwdag vindt. Er zijn dames bij die het de jurk graag na jaren nog eens aan willen trekken en dan de dag opnieuw willen beleven. Maar het kan ook zijn dat je liever een trouwjurk gaat huren omdat het goedkoper is en omdat je dit een fijner idee vindt vanwege bijvoorbeeld duurzaamheid in verband met het milieu.

Het is namelijk niet zo dat iedereen vanzelfsprekend een trouwjurk gaat kopen. Dit wordt vaak wel gedacht, maar er zijn genoeg mensen die een jurk huren. Dit wordt niet van de daken geschreeuwd, maar het wordt wel vaker gedaan dan jij denkt. Daarom is het goed dat je jezelf nu de vraag gaat stellen wat het bij jou gaat worden, een trouwjurk kopen of toch huren?

Een kijkje in onze collectie.

” Een trouwjurk kopen of toch maar huren? “

Er kunnen een aantal factoren zijn die hier invloed op uitoefenen. Allereerst hoe belangrijk vind je het trouwen? Wil je graag later aan je kinderen kunnen laten zien in welke jurk je bent getrouwd en wil je ieder jaar je trouwdag graag samen vieren in de trouwkleding? Dan is het verstandig om de jurk te kopen. Maar het kan ook zijn dat je naar je budget kijkt en niet zoveel te besteden hebt. Dan kun je alsnog een trouwjurk huren.

Een bruiloft kan een duur feestje zijn en misschien wil je liever je gasten wat meer kunnen bieden en besteed je het geld liever aan een mooie accommodatie. Het is maar net waar jij de focus gaat leggen tijdens je trouwdag en aan de hand daarvan kun jij je keuze maken wat het voor jou gaat worden. Het maakt niet of je gaat kopen of huren, het belangrijkste is dat je een fijne dag gaat hebben. Dit zal zeker gaan lukken, als je maar op tijd gaat beginnen met het passen van een trouwjurk. Aan de hand daarvan kun je namelijk al met de voorbereidingen beginnen en daar worden de meeste dames al erg gelukkig van.

Bekijk onze bruidjes die jou zijn voorgegaan.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar: info@sarasbridal.nl

Adres: IJburglaan 1487, 1087 KM Amsterdam (Klik hier voor een routeplanning)