Sienna

De trouwjurk Sienna van Modeca is een tijdloos meesterwerk van romantiek. Het sublieme ontwerp omhelst de vrouwelijke vormen met prachtig kantwerk, terwijl de diepe V-hals een vleugje verleiding toevoegt. Sienna belichaamt pure schoonheid en is de ideale keuze voor de moderne bruid die tijdloze elegantie en stijl omarmt op haar speciale dag.

Beschrijving

De trouwjurk Sienna van Modeca is een perfecte keuze voor de bruid die op zoek is naar tijdloze elegantie. Het romantische ontwerp omhelst de vrouwelijke vormen op een sublieme manier, terwijl de delicate kanten details een vleugje verfijning toevoegen.

De diepe V-hals voegt een vleugje verleiding toe, terwijl de A-lijn rok met een zachte flow een dromerig element toevoegt aan het geheel. Gemaakt van hoogwaardig kant en tule, straalt Sienna pure schoonheid uit.

Het ontwerp belichaamt de essentie van tijdloze elegantie, met subtiele kanten applicaties die een klassiek en toch eigentijds statement maken. Sienna is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel, waardoor je de hele dag kunt stralen zonder concessies te doen aan bewegingsvrijheid.

Sienna van Modeca is een meesterwerk van romantiek, een ode aan de moderne bruid die een tijdloze en verfijnde uitstraling nastreeft. Laat je betoveren door de ingetogen schoonheid van Sienna en straal op je grote dag in deze prachtige trouwjurk.

Maak gelijk een afspraak en kom gezellig deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant