Rubi

De Trouwjurk Rubi van het merk Modeca is een elegante en vrouwelijke jurk, perfect voor jouw trouwdag. Laat je verleiden door de stijlvolle en unieke uitstraling van deze bruidsjurk en maak er een onvergetelijke dag van.

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De trouwjurk Rubi van het merk Modeca is een prachtige en elegante bruidsjurk die perfect is voor elke aanstaande bruid. Deze jurk heeft een prachtig A-lijn silhouet met een sweetheart halslijn en een flatterende cinched taille. De ingewikkelde kanten details op het lijfje en de delicate bandjes voegen een vleugje romantiek toe aan de jurk, terwijl de vloeiende tule rok een gevoel van gratie en beweging geeft. De achterkant van de jurk is afgewerkt met een rij bedekte knopen en een sleep op medium lengte voor extra drama. De Rubi is een tijdloze en verfijnde jurk die ervoor zorgt dat elke bruid zich op haar speciale dag een echte prinses zal voelen.

Maak gelijk een afspraak en kom deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant