Dorran

De Dorran trouwjurk van Modeca combineert moderne elegantie met tijdloze verfijning. Deze zeemeermin jurk, gemaakt van luxe crêpe, accentueert je natuurlijke vormen en biedt een glamoureuze uitstraling. De hoge halslijn voegt een chique touch toe, terwijl de afneembare tule cape zorgt voor een extra dramatisch effect tijdens de ceremonie. Perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een stijlvolle en onvergetelijke look op hun grote dag.

Beschrijving

De Dorran trouwjurk van Modeca is perfect voor bruiden die moderne elegantie en tijdloze klasse zoeken. Deze jurk is ontworpen met oog voor detail en biedt een verfijnde uitstraling.

De Dorran trouwjurk heeft een elegant zeemeermin silhouet. Dit ontwerp accentueert de natuurlijke vormen en zorgt voor een glamoureuze look. De jurk sluit nauw aan op het lichaam en loopt vanaf de knieën uit in een vloeiende rok.

Gemaakt van luxe crêpe, straalt de Dorran trouwjurk moderne verfijning uit. Crêpe is een zachte, vloeiende stof die comfortabel aanvoelt en prachtig valt. Het is perfect voor een jurk die de hele dag goed moet blijven zitten.

De hoge halslijn van de Dorran trouwjurk geeft een chique en tijdloze uitstraling. Deze halslijn voegt verfijning toe, terwijl de pasvorm zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid. De rug van de jurk heeft een elegante sluiting die de strakke lijnen accentueert.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Dorran trouwjurk is de afneembare tule cape. Deze cape voegt drama toe en is perfect voor de ceremonie. Je kunt de cape eenvoudig aan- en afdoen, wat zorgt voor veelzijdigheid op je grote dag.

De Dorran trouwjurk van Modeca is ideaal voor bruiden die een moderne, elegante uitstraling willen. De combinatie van het zeemeermin silhouet, luxe crêpe stof, hoge halslijn en de afneembare tule cape maakt deze jurk perfect voor elke bruiloft. Of je nu kiest voor een grootse ceremonie of een meer ingetogen viering, met de Dorran trouwjurk ben je verzekerd van een stijlvolle en onvergetelijke verschijning.

Maak gelijk een afspraak en kom gezellig deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant