damian

De Damian trouwjurk van Modeca combineert moderne verfijning met klassieke elegantie. Deze zeemeermin jurk, gemaakt van luxe satijn, accentueert je natuurlijke vormen en biedt een stijlvolle, tijdloze uitstraling. De rechte halslijn en strapless ontwerp voegen een eigentijdse touch toe, terwijl de vloeiende rok eindigt in een dramatische sleep. Perfect voor bruiden die een elegante en onvergetelijke look willen op hun grote dag.

Beschrijving

De Damian trouwjurk van Modeca is perfect voor bruiden die moderne verfijning en klassieke elegantie zoeken. Deze jurk biedt een tijdloze uitstraling die je laat stralen op je grote dag.

De Damian trouwjurk heeft een zeemeermin silhouet dat nauw aansluit op het lichaam en uitloopt in een vloeiende rok. Dit ontwerp accentueert je natuurlijke vormen en zorgt voor een stijlvolle look. Gemaakt van luxe satijn, biedt de jurk een glanzende afwerking en een comfortabele pasvorm.

De rechte halslijn van de Damian trouwjurk geeft een klassieke en tijdloze uitstraling. De strapless vorm voegt een moderne touch toe, waardoor de jurk zowel elegant als eigentijds is. De rug van de jurk is eenvoudig en sluit naadloos aan op de prachtige rok. De rok eindigt in een indrukwekkende sleep, ideaal voor een dramatische entree tijdens de ceremonie.

De Damian trouwjurk van Modeca is perfect voor bruiden die een stijlvolle, tijdloze look willen op hun trouwdag. Met het zeemeermin silhouet, luxe satijn en rechte halslijn straal je de hele dag zelfvertrouwen en elegantie uit.

Maak gelijk een afspraak en kom gezellig deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant