Enza

De Enza trouwjurk van Modeca combineert tijdloze elegantie met moderne verfijning. Deze strapless A-lijn jurk, gemaakt van luxe satijn, biedt een flatterende pasvorm en een romantische uitstraling. De sweetheart neckline voegt een vleugje vrouwelijkheid toe, terwijl de vloeiende rok eindigt in een sierlijke sleep. Perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een stijlvolle en onvergetelijke look op hun grote dag.

Beschrijving

De Enza trouwjurk van Modeca is de perfecte keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een combinatie van moderne elegantie en tijdloze schoonheid. Deze prachtige jurk is ontworpen met oog voor detail en biedt een stijlvolle uitstraling die je laat stralen op je grote dag.

De Enza trouwjurk heeft een flatterend A-lijn silhouet dat elegant de natuurlijke vormen van het lichaam volgt. Gemaakt van luxe satijn, biedt de jurk een prachtige glans en een soepele val die gracieus meebeweegt met elke stap. Dit ontwerp zorgt niet alleen voor een verfijnde uitstraling, maar biedt ook het nodige comfort, zodat je je de hele dag moeiteloos kunt bewegen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Enza trouwjurk is de romantische sweetheart neckline. Deze strapless halslijn accentueert het decolleté op een subtiele, maar elegante manier, en geeft de jurk een zachte en vrouwelijke uitstraling.

De rug van de Enza trouwjurk is eenvoudig en elegant, met een zachte sluiting die naadloos overgaat in de prachtige vloeiende rok. De rok eindigt in een sierlijke sleep, die een dramatisch en toch elegant accent toevoegt aan je look. Deze sleep maakt de jurk perfect voor een grootse entree tijdens je ceremonie.

Kortom, de Enza trouwjurk van Modeca is ideaal voor bruiden die dromen van een klassieke en verfijnde uitstraling op hun trouwdag. De combinatie van het A-lijn silhouet, de luxe satijnstoffen en de verfijnde details zorgt ervoor dat je je de hele dag bijzonder voelt. Met de Enza trouwjurk ben je verzekerd van een onvergetelijke look die je laat stralen op je grote dag.

Maak gelijk een afspraak en kom gezellig deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant