Denise

De Denise trouwjurk van Modeca is de perfecte keuze voor bruiden die dromen van een tijdloze en elegante uitstraling. Deze prachtige A-lijn jurk, gemaakt van luxe tule en verfijnd kant, heeft delicate spaghetti bandjes en een romantische sweetheart neckline. De vloeiende rok en sierlijke sleep maken deze jurk ideaal voor een onvergetelijke bruiloft. Perfect voor bruiden die op zoek zijn naar klassieke schoonheid en moderne verfijning.

Beschrijving

De Denise trouwjurk van Modeca is perfect voor bruiden die een elegante en tijdloze uitstraling zoeken op hun grote dag. Deze prachtige jurk combineert klassieke schoonheid met moderne verfijning, waardoor je gegarandeerd zult stralen.

Met een flatterend A-lijn silhouet volgt de Denise trouwjurk subtiel de natuurlijke vormen van het lichaam. De vloeiende rok zorgt voor een sierlijke beweging en biedt comfort, zodat je de hele dag zelfverzekerd kunt zijn. De jurk is gemaakt van hoogwaardige tule en kant, wat bijdraagt aan een luxueuze en romantische uitstraling.

De delicate spaghetti bandjes geven de jurk een moderne touch en ondersteunen de romantische sweetheart neckline. Deze halslijn accentueert je decolleté op een subtiele, maar verfijnde manier. Samen creëren ze een elegante en verfijnde look.

De rug van de Denise trouwjurk is eenvoudig en elegant, met een klassieke knoopsluiting. De rok eindigt in een prachtige sleep, die voor een dramatische entree zorgt tijdens je ceremonie.

De Denise trouwjurk van Modeca is ideaal voor bruiden die een tijdloze en romantische look willen. De combinatie van het A-lijn silhouet, luxe stoffen en verfijnde details maakt deze jurk geschikt voor elke bruiloft. Deze jurk straalt pure elegantie uit en zorgt ervoor dat je je de hele dag stralend voelt.

Maak gelijk een afspraak en kom gezellig deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).
Ga naar de bovenkant