Maisie

De Maisie trouwjurk van Maggie Sottero is een adembenemende mermaid jurk die perfect de natuurlijke vormen accentueert. Gemaakt van luxe satijn, biedt deze strapless jurk een romantische sweetheart neckline die elegantie en verfijning uitstraalt. De dramatische uitlopende rok en de prachtige details maken de Maisie trouwjurk een ideale keuze voor de moderne bruid die wil stralen op haar grote dag.

Beschrijving

De Maisie trouwjurk van Maggie Sottero is een adembenemend voorbeeld van moderne elegantie, perfect voor de bruid die op zoek is naar een verfijnde, maar verleidelijke uitstraling op haar grote dag. Deze schitterende mermaid-jurk benadrukt je natuurlijke vormen en biedt een vleugje glamour die je laat stralen.

De Maisie trouwjurk heeft een klassiek mermaid silhouet dat nauw aansluit op het lichaam en uitloopt in een dramatische, elegante rok. Deze vorm zorgt voor een prachtige contour en benadrukt de taille op een flatterende manier. De jurk is vervaardigd uit luxueuze satijnstof, die niet alleen een prachtige glans heeft, maar ook comfortabel aanvoelt en mooi valt.

Wat de Maisie trouwjurk echt bijzonder maakt, is de strapless top met een romantische sweetheart neckline. Deze halslijn voegt een vleugje romantiek toe aan het geheel en zorgt ervoor dat de aandacht naar het decolleté gaat. De jurk is verder gedetailleerd met subtiele, verfijnde plooien die het silhouet nog meer versterken.

De achterkant van de Maisie trouwjurk is net zo indrukwekkend als de voorkant. De jurk heeft een prachtige rij met knoopjes die elegant naar beneden loopt, wat een klassiek en tijdloos element toevoegt. De lange, vloeiende sleep voegt een dramatisch en toch elegant accent toe, perfect voor een onvergetelijke entree.

De Maisie trouwjurk van Maggie Sottero is ideaal voor bruiden die een sensuele en stijlvolle look willen op hun trouwdag. De combinatie van het mermaid silhouet, de luxe satijnstof en de strapless sweetheart neckline maakt deze jurk geschikt voor zowel traditionele als moderne bruiloften. Met de Maisie trouwjurk ben je verzekerd van een onvergetelijke uitstraling die je op je grote dag laat stralen.

Maak gelijk een afspraak en kom gezellig deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant