Ginny

De Ginny trouwjurk van Randy Fenoli straalt tijdloze elegantie en moderne stijl uit. Met een zeemeermin-silhouet en delicate kantapplicaties, accentueert deze jurk prachtig de vormen. De lage rug met knoopsluiting en een subtiele sleep voegen een vleugje romantiek toe. Perfect voor bruiden die op zoek zijn naar verfijning en stijl op hun grote dag.

Beschrijving

De trouwjurk Ginny van Randy Fenoli is een schitterend mermaid model dat een perfecte combinatie van elegantie en moderniteit biedt. Deze prachtige jurk is ontworpen voor de bruid die op zoek is naar een adembenemende en verfijnde uitstraling op haar speciale dag.

De Ginny trouwjurk heeft een betoverend mermaid silhouet dat de vrouwelijke vormen op een prachtige manier accentueert. Het ontwerp loopt strak langs het lichaam en flare uit in een elegante rok die een dramatisch effect creëert. Dit silhouet benadrukt de taille en biedt een glamorous uitstraling die je de hele dag doet stralen.

Wat de Ginny jurk echt bijzonder maakt, zijn de kapmouwen en de schitterende 3D bloemen. De kapmouwen voegen een vleugje verfijning en moderniteit toe, terwijl de 3D bloemen over de jurk verspreid een romantische en artistieke flair geven. Deze bloemen zijn met veel zorg en vakmanschap aangebracht, wat zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.

De jurk is vervaardigd uit luxe stoffen die zowel comfort als stijl bieden. Het mermaid model is perfect voor bruiden die een dramatische en verfijnde look willen, zonder in te boeten op comfort. De delicate details en de prachtige afwerking maken de Ginny trouwjurk een uitstekende keuze voor elke bruiloft, of het nu een formele ceremonie in een chique zaal of een intieme buitenbruiloft betreft.

Met de Ginny trouwjurk van Randy Fenoli ben je verzekerd van een onvergetelijke uitstraling die je op je grote dag laat schitteren. Deze jurk biedt een perfecte combinatie van tijdloze elegantie en moderne details, waardoor je je de hele dag prachtig zult voelen.

Maak gelijk een afspraak en kom gezellig deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant