Rio

De Modeca Rio trouwjurk is een prachtige combinatie van elegantie en flair. Gemaakt van hoogwaardige stoffen en verfijnde details, is deze jurk de perfecte keuze voor een onvergetelijke bruiloft. Beschikbaar in verschillende maten en stijlen.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De trouwjurk Modeca “Rio” straalt elegantie en romantiek uit. Het aansluitende kanten lijfje is versierd met ingewikkelde kralen, terwijl de tule rok een prachtig A-lijn silhouet creëert. De jurk heeft ook een sweetheart halslijn en een prachtige open rug. De Rio is de perfecte jurk voor een bestemmingshuwelijk of een strandceremonie, omdat de lichtgewicht en luchtige stof je comfortabel houdt in elke omgeving. Het klassieke en tijdloze ontwerp maakt het een perfecte keuze voor elke bruid die er op haar speciale dag mooi uit wil zien en zich goed wil voelen.

Deze jurk is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en ivoor en is perfect voor bruiden die een statement willen maken op hun grote dag. De jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij er mooi uitziet en jarenlang meegaat.

De Modeca Rio jurk is een perfecte keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een prachtige, romantische en comfortabele trouwjurk waarin ze zich op hun grote dag een echte prinses zullen voelen.

Maak gelijk een afspraak en kom deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant