Amir

Stralend in trouwjurk Amir van Modeca. Tijdloze elegantie ontmoet romantisch design met subtiel kantwerk en een betoverende V-hals. Een meesterwerk van pure schoonheid en stijl voor de moderne bruid die haar dag in ongekende elegantie wil beleven.

Beschrijving

De trouwjurk Amir van Modeca straalt tijdloze elegantie uit. Het romantische ontwerp, met kanten details en een V-hals, omhelst de vrouwelijke vormen subliem. Gemaakt van hoogwaardige stoffen belichaamt Amir pure schoonheid en stijl. Het A-lijn silhouet met een zachte flow voegt een dromerig element toe, terwijl de subtiel gedetailleerde kanten applicaties de trouwjurk verfijnen.

De diepe V-hals voegt een vleugje verleiding toe, terwijl de A-lijn rok met een zachte flow een dromerig element toevoegt aan het geheel. Gemaakt van hoogwaardig kant en tule, straalt Amir pure schoonheid uit.

Dankzij de zorgvuldig gekozen stoffen en het doordachte ontwerp is de jurk niet alleen stijlvol maar ook comfortabel, waardoor je de hele dag kunt stralen zonder concessies te doen aan bewegingsvrijheid. Amir is een meesterwerk van romantiek, een ode aan de moderne bruid die een tijdloze en verfijnde uitstraling nastreeft.

Laat je betoveren door de ingetogen schoonheid van Amir en straal op je grote dag in deze prachtige trouwjurk. Het is niet alleen een bruidsjurk; het is een statement van elegantie en zelfexpressie. Laat Amir jouw liefdesverhaal vertellen met zijn ingetogen schoonheid en tijdloze elegantie.

Maak gelijk een afspraak en kom gezellig deze trouwjurk in onze bruidswinkel passen. Klik hier voor een pasafspraak of mail ons op info@sarasbridal.nl. Bellen kan op 06-43125706 (tevens bereikbaar voor Whatsapp).

Ga naar de bovenkant