Subscribe to RSS Feed

Trouwjurken

Sara's Bridal biedt een ruime collectie aan als het gaat om trouwjurken. Zo zijn er meer dan 300 trouwjurken op voorraad, waar de mogelijkheid wordt geboden om een trouwjurk te huren of te kopen. Zowel voor kleine als grote budgetten kunt u bij ons terecht. U kunt de jurken online bestellen, om deze vervolgens op te komen halen uit de winkel, te passen en te kijken of de trouwjurk precies zo is zoals u had voorgesteld.

Het kan voorkomen dat u een jurk bent tegen gekomen waar u interesse naar uit gaat, maar deze niet in uw maat is. Dan is er een mogelijkheid om de jurk aan te laten passen. Alles is dus mogelijk bij Sara's Bridal en proberen dan ook continu met u mee te denken.

Als de keuze van de trouwjurk is gemaakt kunt u ook bij ons in de (web)winkel terecht om verschillende andere accessoires te bestellen en de outfit af te maken. Denk aan schoenen, een sluier, sieraden, handschoenen en ringkussens. Tevens kunt u bij ons ook gewoon een afspraak maken wanneer u nog twijfelt in de keuze van een trouwjurk. Via de button die bovenaan de website te vinden is, kunt u deze afspraak maken.
Hoog naar laag

     

per pagina

producten 1 tot 30 van 135 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Hoog naar laag

     

per pagina

producten 1 tot 30 van 135 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5