Nieuwe collectie pronovias bruidsjurken.

Ben jij opzoek naar de nieuwste collectie bruidsjurken? zoek je een trouwjurk waar iedereen versteld van zal staan? kijk dan snel op onze site www.sarasbridal.nl , en kies bijvoorbeeld een huur trouwjurk van het merk pronovias.

Waarom zou je kiezen voor een trouwjurk van het merk pronovias?


Op je bruiloft draait het natuurlijk vooral om jou als bruidje. Daarom doet elk bruidje er dan ook alles aan om het mooiste van het mooiste te dragen op haar bruiloft. Hierin speelt de bruidsjurk de grootste rol. Het wereldbekende merk pronovias is 1 van de pioniers als het aankomt op trouwjurk mode. Met eigenzinnige creaties weten ze weer iedere collectieseizoen duizenden aanstaande bruidshartjes te veroveren. Wij zijn er dan ook iedere keer weer snel bij om onze collectie pronovias trouwjurken uit te breiden met de laatste en mooiste modellen. Deze bruidsjurken kun je op onze site vinden in het rubriek 'huur'. Pronovias is overigens niet het enige bruidsjurken merk in onze 'huur' collectie, maar behoort zeker wel tot de 1 van de crème de la crèmes.

Klik hier voor de 'huur' collectie met o.a. pronovias en beoordeel zelf!

Als je de collectie hebt bekeken dan kun je gemakkelijk via onze site een afspraak boeken. Onze verkoopmedewerkster hebben veel ervaring en kunnen op basis van uw smaak de juiste jurken presenteren. Als u speciaal voor de pronovias jurken komt, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie op voorraad en voor de huur ben je bij ons heel goedkoop af. Al vanaf €250,- kun je bij ons een originele pronovias bruidsjurk huren.

Ben jij ook helemaal weg van de pronovias bruidsjurken collectie?


Bel vandaag nog voor een afspraak en kom met je aanhang bij ons in de zaak de uitgebreidepronovias bruidsjurken passen.

Voor contact gegevens om een pasafspraak te maken, klik hier.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar:

info@sarasbridal.nl T.T. Vasumweg 24D Amsterdam Noord.