Bruidsjurk huren?

Het beste adres voor een huur bruidsjurk.

Wil je schitteren op je bruiloft, maar vind je die ene droom trouwjurk toch nog iets te duur? geen zorgen, want bij ons kun je voor een goedkope prijsje terecht voor een huur bruidsjurk.

Voor een prachtige huur bruidsjurk hoef je niet verder te zoeken.


Tegenwoordig komt er veel kijken bij een bruiloft. Door o.a. alle social media ontwikkelingen is de gasten lijst alleen maar groter geworden met de jaren mee. Dit betekent dat ook de kosten voor een bruiloft stijgen. Als bruidspaar probeer je dan natuur ook de kosten in de gaten te houden. Met een huur bruidsjurk van Sara's Bridal ben je al op de goede weg om nog wat extra's te bezuinigen op je bruiloft. Er moet wel bij verteld worden dat onze koop trouwjurken een ook lage instap prijs hebben. Maar sommige bruidjes vinden de combinatie van een goedkopere huur bruidsjurk en de zekerheid dat de trouwjurk meteen al klaar voor je ligt zonder bestelperiode toch de voorkeur genieten.

Klik hier en maak vandaag nog een pasafspraak om jouw huur bruidsjurk bij ons te huren.

Voor jouw droom huur bruidsjurk kun je in onze winkel kiezen uit meer dan 300 bruidsjurken. Zo is er voor ieder bruidje wel een trouwjurk aanwezig om verliefd op te worden. Nadat je een trouwjurk hebt gekozen waarin je graag wilt trouwen kun je deze boeken als huur bruidsjurk, maar je kunt de trouwjurk natuurlijk ook op maat bestellen voor de koop. Wij hebben een vaste coupeuse die er voor zal zorgdragen dat jouw huur trouwjurk op jouw maat wordt gemaakt.

Een originele haute couture huur bruidsjurk kun je bij ons al huren vanaf €350,

Wij zijn de grootste aanbieder op het gebied van bruidsjurken verhuur in Amsterdam en omstreken. Wil jij schitteren in een huur bruidsjurk inclusief alle bruidsaccessoires voor een goedkope prijsje dan ben je bij ons van harte welkom.

Vul hier de contactformulier in op onze website en maak meteen een afspraak voor het huur bruidsjurk.

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar:

info@sarasbridal.nl IJburglaan 1487  1078 KM Amsterdam.