Bruidsjurken passen in onze vestiging Rotterdam.

Sinds de start van onze winkel is het onze missie geweest om onze bruidjes de best mogelijke service te geven bij het kopen van een bruidsjurk. Een tevreden bruid zal natuurlijk graag in haar kringen doorvertellen dat wij prachtige bruidsjurken verkopen tegen zeer goedkope prijzen en een betere promotie dan mond op mond is er niet. Mede dankzij al onze tevreden bruidjes zijn wij dan ook de afgelopen jaren flink uit onze bruidsjurk (lees: jasje) gegroeid.

Ooit begonnen in een piep kleine Amsterdams atelier gingen we al snel naar 100 m2, maar ook dit werd weer snel te klein. Inmiddels zitten we in Amsterdam in een pand met 2 verdiepingen op ruim 200 m2. Onze bruidjes komen al jaren vanuit het hele land naar ons toe en regelmatig hebben wij zelfs bruidjes uit België en Duitsland. Een trouwdag is een speciale dag en voor mooie bruidsjurken willen bruidjes best wel reizen, maar het zou natuurlijk prettiger zijn als je minder lang hoeft te reizen. Om onze service nog meer te verbeteren en onze groei voort te zetten hebben we dan ook sinds kort een nieuwe Sara’s Bridal vestiging geopend in hartje Rotterdam. Gelegen aan het verlengde van de Rotterdamse Blaak hebben wij een perfecte ligging voor het openbaar vervoer en ook parkeerplaatsen zijn volop aanwezig. Het binnencentrum en de beroemde markthal liggen op 2 minuten loopafstand wat natuurlijk heerlijk kan uitkomen als je samen met je familie en vrienden na het passen van bruidsjurken nog lekker wil gaan shoppen of wat happen.

Elegante bruidsjurken

 

Vestiging Rotterdam

 

Ook onze Rotterdamse vestiging beschikt over een werkplaats waar onze inhouse coupeuses de bruidsjurken ter plekke kunnen innemen indien dat nodig is. Wij hebben 2 er paskamers waardoor je je niet hoeft druk te maken als je pasafspraak uitloopt. Koffie en thee is natuurlijk altijd aanwezig. Onze rustige, maar elegant en speciaal verlichtte winkel interieur laat je in een onbedwongen dromerige sfeer bruidsjurken passen. Wij hebben in Rotterdam meer dan 100 trouwjurken hangen in diverse stijlen, dus voor ieder wat wils. Mocht je onverhoopt toch niet vinden wat je zoekt, dan krijg je een tegoed waarde ter hoogte van je reiskosten om naar onze Amsterdamse vestiging te komen welke wordt verrekend indien je alsnog slaagt.

Ook in Rotterdam zijn onze bruidsjurken zowel te huur als te koop. Een bruidsjurk huren kan al vanaf €250,- all-in en een bruidsjurk kopen kan al vanaf €250,- t/m €950,-. Bruidslingerie en trouwschoenen zijn daar ook te koop.

Maak snel een afspraak en kom gezellig bruidsjurken passen.

Kijk ook alvast op onze site voor een greep uit onze bruidsjurken collectie.

 

Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ze doorsturen naar:

info@sarasbridal.nl T.T. Vasumweg 24D Amsterdam Noord.